Team Leader Aseptic Warehouse

Pfizer Inc.

Puurs, Belgium

Job posting number: #7136972 (Ref:pf-4880460)

Posted: March 29, 2023

Application Deadline: Open Until Filled

Job Description

Team Lead Warehouse Shift2

Functieomschrijving

Als team lead van shift2 Aseptic Warehouse ben jij verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en coachen van de activiteiten van een groep medewerkers (+-25 FTE) in de afdeling aseptic warehouse. En dit in een wisselend regime dat wisselt tussen vroege en late shift gedurende de werkweek.

  • Je verwerft inzicht in de totale value stream om proactief beslissingen te nemen zodat output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie gewaarborgd blijven.
  • Je staat in voor de dagdagelijkse operaties en anticipeert correct op concrete situaties.
  • Je werkt mee aan de uitbouw en ontwikkeling van de organisatie en je team.
  • Je bent verantwoordelijk voor het verhogen van de performantie van de flows en de inzetbaarheid van je medewerkers. Je zet een organisatie op zodanig dat de verwachte resultaten kunnen gehaald worden met de hoogst mogelijke betrokkenheid; rekening houdend met de profielen die men nodig heeft en talenten en ontwikkelingsvaardigheden bij de teamleden.
  • Je participeert in aanwervingen en voert zelfstandig sollicitatiegesprekken.
  • Je maakt een middellange termijn visie op voor je team en communiceert hierover op een transparante manier. Je houdt hierbij rekening met de wijzigende omgevingsfactoren en beschikbare middelen.

Afdeling

De functie situeert zich in de afdeling Aseptic warehouse. Hier worden alle materialen nodig voor onze productie processen ontvangen, stalen genomen en verplaatst naar en van productie en tussen de verschillende magazijnen op de site. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor de terminale sterilisatie van bepaalde producten. Hier worden afgevulde producten in een autoclaaf onder hoge temperatuur gesteriliseerd.

Bedrijfscultuur

Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. We willen vandaag uitblinken maar al denken aan morgen en daar pro-actief op inspelen. Bij Pfizer geloven we ook heel sterk in teamwerk waarin gelijkwaardigheid centraal staat. Om je werk te realiseren hebben we elkaar nodig, helpen we elkaar, maar tonen we ook voldoende moed om elkaar uit te dagen en delen we kennis. “Hoge kwaliteit” is de rode draad in alles wat we doen. Op die manier zorgen we dat we onze taken met plezier kunnen uitvoeren.

Functieprofiel

Must:

  • Perfect beheersing van het Nederlands en basis beheersing van het Engels
  • Bereid te werken in 2 ploegen te werken. 
  • Sterke interpersoonlijke vaardigheden
  • Communicatief sterk
  • Je werkt georganiseerd en accuraat
  • Sterk analytisch vermogen en mogelijkheid om snel te kunnen schakelen.

  
Work Location Assignment: On Premise

De Pfizer site in Puurs is één van de grootste productie- en verpakkingssites van Pfizer wereldwijd, gespecialiseerd in aseptische productie en verpakking. Jaarlijks worden in Puurs meer dan 400 miljoen doses injecteerbare vaccins en medicijnen geproduceerd. Deze zijn ter plaatse verpakt in ampullen, flacons, plastic flessen, spuiten en patronen voor pennen. 

 

De medicijnen die in Puurs worden gemaakt, zijn bestemd voor patiënten in meer dan 170 landen wereldwijd. 30% van de productie uit Puurs is bestemd voor ontwikkelingslanden, in samenwerking met UNICEF, WHO, GAVI en ngo's. 

Met het gebruik van twee windturbines, zonnepanelen en een warmtekrachtcentrale richten we ons op hernieuwbare energie. 

Manufacturing



Pfizer is committed to equal opportunity in the terms and conditions of employment for all employees and job applicants without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, age, gender identity or gender expression, national origin, disability or veteran status. Pfizer also complies with all applicable national, state and local laws governing nondiscrimination in employment as well as work authorization and employment eligibility verification requirements of the Immigration and Nationality Act and IRCA. Pfizer is an E-Verify employer.


Apply Now

Please mention to the employer that you saw this ad on Sciencejobs.org

More Info

Job posting number:#7136972 (Ref:pf-4880460)
Application Deadline:Open Until Filled
Employer Location:Pfizer Inc.
New York,New York
United States
More jobs from this employer